Vaddisznó gulyáshús
4.450 Ft
Menny.: db

Vaddisznó gulyáshús

Egységár: 4.450,00 Ft/
Várható szállítás: 2025. szeptember 09.
Elérhetőség: Utolsó 12 db raktáron
4.450 Ft
Menny.: db

Leírás

Vaddisznó gulyáshús – Kockázott vaddisznó hús. Kiváló alapja a hagyományos magyar gulyásnak, pörköltnek és vadételeknek. 

Kiszerelés: 1 kg/csomag. Legkisebb rendelhető mennyiség 1 kg.

Mérlegelt/lédig termékeink esetén az ár becsült  irányár , ugyanis fizetéskor a termék pontos összegét vesszük alapul, így a végső ár minimálisan eltérhet. A pontos árról a kollégáink sms-ben, vagy e-mail-ben tájékoztatják, és a legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Fagyasztott termék, felengedés után újrafagyasztani tilos. 
Tárolás: -18 fok alatt. 
Származási ország: Magyarország.

Bográcsos vaddisznó gulyás recept

Hozzávalók (6 főre):

  • 1 kg vaddisznó gulyáshús (kockázva)

  • 2 nagy fej vöröshagyma

  • 3 gerezd fokhagyma

  • 2 db sárgarépa

  • 2 db fehérrépa

  • 3 db burgonya

  • 1 db paprika

  • 1 db paradicsom

  • 2 ek zsír vagy olaj

  • 2 ek őrölt fűszerpaprika

  • 1 tk köménymag

  • 2 babérlevél

  • 1 tk őrölt bors

  • só ízlés szerint

  • 1,5–2 l víz

  • friss petrezselyem a tálaláshoz

Elkészítés:

  1. A hagymát apróra vágjuk, zsírban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kockázott vaddisznóhúst, és körbepirítjuk.

  2. Beletesszük a zúzott fokhagymát, a köménymagot, majd megszórjuk fűszerpaprikával.

  3. Felöntjük vízzel, beletesszük a babérlevelet, paradicsomot és paprikát, majd lassú tűzön főzzük, amíg a hús félig megpuhul.

  4. Hozzáadjuk a karikázott répát, fehérrépát, később a felkockázott burgonyát.

  5. Sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön főzzük, amíg a hús teljesen omlós és a zöldségek puhák lesznek.

  6. Tálaláskor friss petrezselyemmel szórjuk meg, friss kenyérrel kínáljuk.