Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Filózófiánk, hogy jó minőségű mindig friss húsok és felvágottak, házi készítmények kerüljenek a pultban, s csak olyan termékek, amit mi is tiszta lelkiismerettel tennénk a családunk asztalára, célunk, hogy ezt az élmény vásárolóink számára is elérhetővé tegyük. A baromfi, tőke és vadhúsok kizárólag magyar üzemektől, és vágóhidaktól származnak. A csemege termékeink és a hagyományos házi jellegű szárazárunk zömében kistermelőktől, és őstermelőktől szerezzük be.

Péter Petra
ügyvezető


 

Baján két üzletünk is szeretettel várja Önöket!

Elsőként szeretnénk bemutatni a Boróka Baromfi- és Vadhúsboltot, ami Baja szívétől nem messze található a Szabadság utca 37. szám alatt. Nyitva tartásunk: Kedd- Péntek 7-17 óra között, és szombaton pedig 7-11:30 között!
Várunk szeretettel üzletünkben, ahol friss baromfi, fagyasztott vadhúsok, szárazáruk és delikátesz termékek kaphatóak
.


Boróka Baromfi- és Vadhúsbolt üzlete
Boróka Baromfi- és Vadhúsbolt
6500 Baja, Szabadság u. 37.
+ 36 30 137 6438

Elérhető termékek: csirke, kacsa, pulyka, vadhúsok, sertés szárazárú, kézműves sörök, delikátesz termékek

Továbbá másik üzletünkben kizárólag vadhúsokat és delikátesz termékeket forgalmazunk:

Vadhúsbolt
 6500 Baja, Neumann János utca 2.
Ez az üzletünk a Szegedi útról nyílik.
Nyitva tartásunk: Kedd- Péntek 9- 16 óra között. 

Családi vállalkozásunk 2013 óta szolgál ki kis-és nagykereskedelmi partnereket. Fő profilunk a fagyasztott vadhúsok. Első Vadhúsboltunk 2015 óta a lakossági partnereink számára teszi elérhetővé gyorsfagyasztott, magas minőségű kis kiszerelésű vadhúsok vásárlását. Cégünk 2020-tól a vadhúsok mellett bővítette portfólióját, és baromfi termékekkel is foglalkozni kezdtünk. 2020 végén nyitottuk meg első baromfiboltunkat, a Boróka Baromfi- és Vadhúsboltunkat, Baján a belvárostól nem messze, a Szabadság utca 37. szám alatt.
Üzletünkben megtalálhatóak a  naponta érkező friss baromfi húsok. Udvarias kiszolgálás, bőséges áruválaszték, minőségi termékek, csakis olyan termékeket teszünk a pultba, amelyet mi is jó szívvel tennénk a családi asztalra.