Vaddisznó tarja
5.499 Ft
Menny.: db

Vaddisznó tarja

Egységár: 5.499,00 Ft/kg
Gyorsfagyasztott vaddisznó tarja
Várható szállítás: 2025. szeptember 09.
Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron
5.499 Ft
Menny.: db

Leírás

Vaddisznó tarja – Karakteres, szaftosabb puha húsrész különleges ízvilággal. Grillezéshez, sütéshez és lassú ragukhoz kiváló választás. A megfelelően előkészített vaddisznó tarja igazi különlegesség, amely ünnepi asztalon és baráti összejöveteleken is nagy sikert arat A hús zsírszegényebb, mint a házi sertésé, fehérje tartalma magasabb, íze pedig nem összehasonlítható.

Kiszerelés: 0.8 -1.5  kg/csomag, vákuumcsomagolt,gyorsfagyasztott.

Legkisebb rendelhető mennyiség 1 kg.

Mérlegelt/lédig termékeink esetén az ár becsült  irányár , ugyanis fizetéskor a termék pontos összegét vesszük alapul, így a végső ár minimálisan eltérhet. A pontos árról a kollégáink sms-ben, vagy e-mail-ben tájékoztatják, és a legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Fagyasztott termék, felengedés után újrafagyasztani tilos!
Tárolás: -18 C° alatt. 
Származási ország: Magyarország.

Vaddisznó tarja recept

Grillezett vaddisznó tarja fűszeres pácban

Hozzávalók (4 főre):

- 1 kg vaddisznó tarja szeletekre vágva
​- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma, zúzva
- 1 teáskanál füstölt paprika
- 1 teáskanál kakukkfű vagy rozmaring
- só, frissen őrölt bors
- citromlé

Elkészítés:

  1. Keverd össze az olívaolajat, fokhagymát, fűszereket, sót, borsot és citromlevet a pác elkészítéséhez.

  2. A tarját szeleteld ujjnyi vastag szeletekre, tedd egy tálba, öntsd rá a pácot, és jól masszírozd bele. Pihentesd minimum 40-60 percet, akár egy éjszakát is a hűtőben, hogy jobban átvegye a hús.

  3. Melegítsd elő a grillt vagy serpenyőt közepes-magas hőfokra.

  4. Sütés előtt itasd le a felesleges pácot, majd süsd vajon a szeleteket oldalanként 5-6 percig, amíg szép kérget kapnak és átsülnek, de szaftosak maradnak.

  5. Tálald friss salátával, grillezett zöldségekkel vagy steak burgonyával.